| Autor |
|
notorious Observer Lvl.2

Registrian: 07.10.2006 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 104
|
| Poslan: 05.12.2009 u 02:05 | IP Logged
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=pDR-r1ds9t8
chemtrail sprayers filmed from inside several different jets spraying chemicals.
__________________ ZNAJTE, da ste doslovno Ruke Božje na fizičkoj razini i da je Božja Svjetlost koja teče kroz vas beskonačno snažnija od svih izobličenih uzoraka ljudske pogrešne kreacije koja se ovdje manifestira.
|
| Natrag na vrh |
|
| |
IZAKOVIC Member

Registrian: 25.05.2008 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 3
|
| Poslan: 06.12.2009 u 12:47 | IP Logged
|
|
|
CROATIAN CHEMTRAILS FORUM: VIDEO OF CHEMTRAIL SPRAYING FILMED FROM THE INSIDE OF VARIOUS CHEMTRAIL SPRAYING AIRCRAFT
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=161962
5/5
IZAKOVIC
http://www.deepsapce4.com
|
| Natrag na vrh |
|
| |
notorious Observer Lvl.2

Registrian: 07.10.2006 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 104
|
| Poslan: 29.03.2010 u 19:22 | IP Logged
|
|
|
Evo jednog zanimljivog filmića za skeptike.
Chemtrails
Filmed by Pilot
__________________ ZNAJTE, da ste doslovno Ruke Božje na fizičkoj razini i da je Božja Svjetlost koja teče kroz vas beskonačno snažnija od svih izobličenih uzoraka ljudske pogrešne kreacije koja se ovdje manifestira.
|
| Natrag na vrh |
|
| |
damirAERO Member Lvl.1

Registrian: 01.04.2010
Online Status: Offline Poruke: 16
|
| Poslan: 01.04.2010 u 03:59 | IP Logged
|
|
|
Ekipa, podrzavam vas jer ste zabrinuti zbog zdravlja gradjana i svijeta medjutim ne svidja mi se sto hakirate stranice kao croatian aviation forum. Vrlo sam blizak sa letenjem i to mi je uz hoby vrlo brzo i profesija. Citao sam na vasem forumu kako avioni idu u X i ostavljaju tragove koji se rasprsavaju. Tu bih volio da objasnim neke stvari. Znaci avioni dok lete oni ne lete direktno sa aerodroma na aerodrom vec lete po odredjenim tockama i uopce nije cudno sto se taj X stvara jer za primjer cu dati avion koji leti iz Rima za recimo Sarajevo nadlijece VOR SPL tj. Split on leti prema istoku dok recimo imamo drugi avion koji leti iz Frankfurta prema recimo Tirani i on isto mora nadletjeti SPL VOR tj. Split i tu se formira taj famozni X. To jednostavno stoji u planu letenja i plan se mora postovati. Sto se tice tih tragova koji se sire i ostaju duze e pa oni se sire zbog utjecaja vijetra ili windsheara (nagle promjene brzine i smijera vijetra) a ostaju vjerojatno zato jer je temperatura puno niza. Sto se tice ovih gornjih slika aviona koji "izbacuju otrove" e pa to vam je nista drugo nego izbacivanje viska goriva da bi se avion olaksao jer kao sto vidimo ima izvucene i zracne kocnice sto najvjerojatnije znaci da je u procesu spustanja te zbog tezine koja vjerojatno rezultira vecom brzinom on mora dio goriva izbaciti. Procitao sam i cuo da su nadjeni tragovi krvi. Svake godine ptice izazovu milijune dolara stete zbog toga sto ih avionske turbine usisaju i od tu je ta krv. Sto se tice tih nekih kemikalija to je vjerojatno ulje iz turbina ili neki drugi tekuci sastojci koje turbina koristi za rad. Ima tu jos jedna stvar a to je da stariji avioni imaju puno vecu emisiju stetnih plinova nego noviji te tokom leta ostavljaju za sobom i crni dim. Jos jednom kazem, podrzavam vas u naumu zastite ljudi medjutim malo razmotrite detaljnije stvari i ne hakirajte stranice
|
| Natrag na vrh |
|
| |
mandrilo Member

Registrian: 03.04.2010
Online Status: Offline Poruke: 7
|
| Poslan: 03.04.2010 u 22:53 | IP Logged
|
|
|
E moj lipi damirAERO, evo pitanja za tebe:
1. Da li je normalno da se putnički avioni mimoliaze unutar par sekundi na skoro istoj visini u križ formaciji? To sam vidio nebrojeno puta. Čak su jednom pravili zvijezdu: sva tri su skoro išla istovremeno prema jednoj točci pa su se mimoišli za par sekundi.
2. Da li je normalno da TRI putnička (da i to sam vidio) lete u formaciji (lider naprijed i dva bočno), istim smjerom, razmaknuti, možda malo drukčije visine?
3. Da li je normalno da putnički avion NEMA vrata ni prozore (priznajem da slika nije 100% kristalno jasna):

4. Da li je normalno da unutar 7 dana što sam osmatrao nebo iznad Splita, unutar 1 sata (popodnevni sati od 17-18) bude preko 15 preleta putničkih aviona!? Pa ni Frankfurtski aerodrom nema takav intezitet zračnog prometa..
5. Da li je normalno da ja s bijednom kamerom s 200mm objektivom mogu slikati avion kako mi leti skoro iznad glave!? Koja je minimalna visina za let putničkih aviona!?
6. Je li moguće da avion leti bez ikakvog vidljivog traga, zatim odjenom počne puštati tragove!?
7. Zašto su sve pčele pomrle? Zašto ima sve više alergija i bolesti povezanih s dišnim sistemom?
8. Zašto avionski tragovi ostaju kadkad satima!?
9. Zašto od preko 100 slika aviona koje sam slikao, SVI su tipa BOEING 737-700 i eventualno 747!?
Žalosno je kad ljudi zatvaraju oči pred onim što im je pred nosom.
__________________ Sezona lova na chemtrailove je počela!
|
| Natrag na vrh |
|
| |
damirAERO Member Lvl.1

|
| Poslan: 04.04.2010 u 19:17 | IP Logged
|
|
|
Mandrilo, pozdrav za tebe
1.) Hrvatska je nalazi nad vrlo prometnim balkanskim koridorom a jedna od najprometnijih tocki je SPL tj. Split i mnogi zracni pitevi se sjeku u toj tocki te nastavljaju dalje kao sto je recimo izlazno-ulazna tocka iz Bosne KENEM koja vodi od i do SPL zracnim putem UL5, ROKSA koja vodi putem L862 do Splita i mnoge druge a taj "kriz" sam vec u gornjem postu objasnio kako nastaje.
2.) Moguce je jer svi prate zracne puteve koji vode do tocke sjecista a horizonttalni razmak im je min. 3 NM a vertikalni min. 1000 stopa, to je posebice izrazeno u cargo avionima koji prelijecu Hrvatsku noseci humanitarnu pomoć za Irak, Palestinu itd. a u ljetnim mjesecima preko 1500 aviona nas preleti i to nije nista cudno.
3.) Nije normalno i to se ne moze vidjet na ovoj slici zbog odraza sunca uostalom ne mozes ni raspoznat fotoaparatom jeli cargo ili passenger ako ga slikajes odozdo
4.) Na Frankfurt svakog sata sleti i poleti sve skupa oko 40-50 aviona. U to doba leti Croatia Airlines za Dubrovnik i prelijece Split, leti Egypt Air za Cairo, Lufthansa za Atenu, Tel Aviv, Dubai i pitaj boga koliko jos aviona i svi prolaze koridorom P81-L607 koji prolaze kroz Hrvatsku, idi u Italiju pa ces vidjet koliko ih tamo prelijece u pola sata.
5.) Avioni lete po FL (flight levelima) i tranzicijska visina u Hrvatskoj je 9500 stopa QNH i ovisi o tezini i duljini rute oni lete na odredjenim levelima koji mogu biti niski
6.) Moguce je, dosegne visinu gdje je temperatura dovoljno niska te krenu contrailovi se pojavljivat ili udje u podrucje drugacijeg tlaka koji isto moze utjecat
7.) Pomrle su zbog pesticida a smogovi i dim uzrokuju disne probleme
8.) Zbog windsheara i drasticno nize temperature
9.) Cisto sumnjam da znas raspoznat A320 od 737, A340 od 747 itd. Recimo ovaj avion sa slike je navjerojatnije Airbus A300/310 po mojoj procjeni
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Emily Admin Group

Registrian: 17.10.2006 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 970
|
| Poslan: 06.04.2010 u 13:47 | IP Logged
|
|
|
Zašto onda kontrolor leta kaže da na radaru ne vidi nikakav avion, a poviše grada je njih 4?
__________________ They live, we sleep!
JURE JAVI SE by: M., K., M.
|
| Natrag na vrh |
|
| |
mandrilo Member

Registrian: 03.04.2010
Online Status: Offline Poruke: 7
|
| Poslan: 08.04.2010 u 22:00 | IP Logged
|
|
|
Pozz Damir,
evo bas mi je drago da imamo i chemtrail skeptika ovdje :).
1. Ok, mozda si u pravu sto se tice SPL (Split) tocke, ali kao sto vidis, ljudi iz Makarske i Sibenika prijavljuju krizeve na nebu, cisto sumnjam da su i tamo neke super-prometne tocke i sjecista zracnih putova. Evo kolega mi je rekao da je cak i na Kupresu u Bosni vidio krizeve...
2. E ovdje te moram demantirati, ove koje sam vidio, prolazili su veoma blizu jedan drugoga. Koliko znam svi avioni imaju neki proximity alert senzor, ocigledno da im je ugasen. Koliko se sjecam, u Njemackoj ili nekoj EU zemlji (mozda ima i godina-dvije) bila cudna avionska nesreca gdje su se dva kargo 'aviona' sudarila i bas je bilo pitanje kako im proximity alert sustav nije radio. Ma gle cuda...
3.) Ovdje si u pravu, uopce nisam racunao na kargo avione, pa cak i da nema prozora, to ne znaci puno.
4.) Ovo je opet mozebitno tocno sto kazes, ali cisto sumnjam da je avionski promet toliko gust.
5.) Hmm, ne znam, ali ovih par koje sam slikao cine mi se super nisko..
6.) Ovo ti je malo nategnuto objasnjenje, ali opet moguce.
7.) Ok, mozebitno, iako se ne slazem
8.) ma da je -1000C nemogu ostati satima, osim ako nema nekih teskih kemikalija u ispuhu
9.) E vidis ovdje si 100% u pravu, fokusira sam se na Boeinga, ali skroz sam zaboravio na Airbuseve. Tko kaze da EU clanice NATO-a ne koriste Airbuseve. Bas fino sto si mi skrenuo paznju i na to.
__________________ Sezona lova na chemtrailove je počela!
|
| Natrag na vrh |
|
| |
damirAERO Member Lvl.1

|
| Poslan: 12.04.2010 u 17:36 | IP Logged
|
|
|
Priznajem da su mi objasnjenja malo sazeta ali kad bi
krenuo u detalje onda bih 2 dana pisao
Nemam ja dokaze da to nisu stvarno opasni contrailovi ali
bavim se zrakoplovstvom i letim avione a uskoro i
putnicke uz "malo" ucenja i dajem moguca objasnjenja.
Vjeruj mi promet je gust jer nas okruzuju veci aerodromi
i jer prolaze koridori kroz nase podrucje. Pod tim vecim
aerodromima podrazumjevam Milano Malpensu, Rim
Fiumichino, Budimpestu Ferihegy, Bec Schwechaft (il kako
se vec pise) a da ne napominjem Kloten, Veneciju, Beograd
itd.
Ako ima iko iz Splita ovdje rado bi da se nadjemo na kavi
pa malo popricamo o toj temi......
Emily, taj kontrolor je corav ili laze ili si ti to sad
tek tako rekla..........
|
| Natrag na vrh |