| Autor |
|
Area 51 Chem Fighter Lvl.1

Registrian: 20.04.2007 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 298
|
| Poslan: 30.01.2008 u 12:07 | IP Logged
|
|
|
Pocelo je kao divan suncani dan s kristalno cistim nebom, ne zadugo. Mogu samo reci nasim prijateljima u Sjevernoatlantskom paktu, ili ma koji god bili :
CHEERS GUYS, THANKS A LOT !!!!! MISSED U !!! 

__________________ Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our minds.
WAR IS PEACE
FREEDOM IS SLAVERY
IGNORANCE IS STRENGTH
1984 George Orwell
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Cowboy Bebop Scout Lvl.2

Registrian: 22.10.2006 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 432
|
| Poslan: 31.01.2008 u 00:15 | IP Logged
|
|
|
Super fotke! Nisam ovo primjetio uopce... Ali dobro - nisam ni gledao bas danas.
Stotinu ociju imamo - stotinu...
Sad nam jos samo treba par ljudi iz kontrolnih tornjeva i pilotskih kabina - da nam kazu kako po njihovoj procjeni - visina ovih tragova nije ni priblizno na 8 km visine! 
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Sale Member Lvl.2

Registrian: 17.05.2009 Lokacija: Yugoslavia
Online Status: Offline Poruke: 21
|
| Poslan: 17.05.2009 u 15:23 | IP Logged
|
|
|
Dragi RIjecani! Iz Beograda sam,ovde se od nedavno takodje pojavio fenomen chemitrail.Dobro sam ispizdeo kad sam kopajuci po netu saznao i za isto u Rijeci,meni mnogo dragom gradu u kome imam mnogo rodbine.Proslo leto nisam obracao paznju na nebo,ali ovog leta...Pozdrav svima i Cawboy Bebop,veliko hvala na svim poucnim sadrzajima sa youtuba!
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Area 51 Chem Fighter Lvl.1

Registrian: 20.04.2007 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 298
|
| Poslan: 21.05.2009 u 12:30 | IP Logged
|
|
|
Sale wrote:
| Dragi RIjecani! Iz Beograda sam,ovde se od nedavno takodje pojavio fenomen chemitrail.Dobro sam ispizdeo kad sam kopajuci po netu saznao i za isto u Rijeci,meni mnogo dragom gradu u kome imam mnogo rodbine.Proslo leto nisam obracao paznju na nebo,ali ovog leta...Pozdrav svima i Cawboy Bebop,veliko hvala na svim poucnim sadrzajima sa youtuba!
|
|
|
Sale, dobro nam dosao.
Snimila sam i postala strasno zaprasivanje jos pred dvije godine u Beogradu, go to:
http://www.cro-chemtrails.info/forum/forum_posts.asp?TID=240 &PN=5
__________________ Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our minds.
WAR IS PEACE
FREEDOM IS SLAVERY
IGNORANCE IS STRENGTH
1984 George Orwell
|
| Natrag na vrh |
|
| |
Sale Member Lvl.2

Registrian: 17.05.2009 Lokacija: Yugoslavia
Online Status: Offline Poruke: 21
|
| Poslan: 24.05.2009 u 22:33 | IP Logged
|
|
|
Area 51 - bolje vas nasao.Evo,ja sam tek od skora primetio taj fenomen ovde,bilo mi je jako cudno,pa jos kad sam slucajno u istrazivanju nabasao na ovaj sajt...Ovo je srpski forum na istu temu http://forum.burek.com/chemtrails-neprirodni-tragovi-aviona- na-nebu-t337109.300.html ,doduse dosta mladji i neaktivniji nego ovaj vas ovde,ali mislim da bismo mogli da razmenjujemo informacije,fotke,misljenja,mozda tako zajedno brze dodjemo do nekih pametnih ideja sta nam je ciniti.Uostalom,RIjeku gledam kao na svoj drugi grad i imam puno rodjaka u Rijeci,pizdim podjednako svaki put i kad vidim fotke chemtrail-a i nad Beogradom i nad Rijekom.Pozdrav svima !!!
|
| Natrag na vrh |
|
| |