Aktivne temeAktivne teme  Ispiši listu članova forumaLista članova  Pretraži forumTraži  UupoomoćUupoomoć
  RegistracijaRegistracija  LoginLogin
Dubrovnik
 CRO - Chemtrails : Dubrovnik
Naslov Tema: 07-08.07.2007 -Dubrovnik OdgovoriPošalji novu temu
Autor
Poruka << Prijašnja tema | Slijedeća tema >>
yisco
Observer Lvl.3
Observer Lvl.3

Registrian: 13.05.2007
Online Status: Offline
Poslan: 11.07.2007 u 00:14 | IP Logged Citiram yisco

Evo red je da malo popunimo i dubrovacku rubriku.

Skoknio sam do tamo na dva dana. Oba dana, nebo je bilo vedro bez ijednog oblaka, bez ijednog chemsa. Plavo nebo kao u pricama. Pitao sam se jel stvarno uvijek tako, dal su Dubrovcani "privilegirani", mozda su malo "off route" za Italiju...
Ima li tko da potvrdi?
Ujedno jedan drugi detalj ne vezan za nebeske chems-e.. Isao sam na pice u jedan kafic na "Setnici" (necu spominjati ime da ne radim reklamu), vidio sam da su ISPOD suncobrana provuceni nekakvi "kablovi" povezani sa metalnim "T" nastavcima. Kablovi su bili tanki kao "koaxialni" antenski kablovi. Pitao sam se cemu sluze, za spajanje razglasa, osvjetljenja..? Ubrzo bio neugodno iznenadjen kad je iz brojnih "T" nastavaka svakih 30-ak sekundi pod pritiskom prskala mirisljava voda u sitnim kapljicama. Metar iznad glava posjetitelja, direktno udisanje...Svi su normalno vodili svoje razgovore, ocito su se navikli na to. Meni nesto nije dalo mira pa sam pitao konobara, on kaze da se radi o nekom novoj inovaciji tvrtke klima uredjaja (mislim da je rekao Panasonic) i da sluzi za rashladjivanje. Nigdje to dosad nisam vidio, cak ni u jednom drugom kaficu na setnici. Osjetio sam se kao pokusni kunic necijeg suludog eksperimenta.
Svasta mi je palo napamet sta bi moglo biti kada bi gradjani prihvatili takav nacin "rashladjivanja". S obzirom da sam vec ionako iznerviran sa chems-ima, ovo mi se nikako nije svidjelo. Voda je bila mirisljava, ali u tekucinu se moze svasta staviti. Kemikalija za koju se moze reci da je baktericidna, bez kontrole...Slikao sam mobitelom u 640x480 pa procjenite, jel ja malo pretjerujem? Malo sam se osjecao "omamljen" ali zaista to moze biti moje umisljanje.

Natrag na vrh Vidi yisco's Profil Pretraži druge poruke poslane od yisco

Emily
Admin Group
Admin Group

Registrian: 17.10.2006
Poslan: 11.07.2007 u 16:30 | IP Logged Citiram Emily

svašta! Ja bi sakupila malo te tekućine i analizirala, naravno prvo bi prala čaše u kafiću da zaradim za analizu

JURE JAVI SE by: M., K., M.
Natrag na vrh Vidi Emily's Profil Pretraži druge poruke poslane od Emily Posjeti Emily's Početna strana

Danny_boy
Chem Fighter Lvl.2
Chem Fighter Lvl.2

Registrian: 20.10.2006
Poslan: 11.07.2007 u 16:42 | IP Logged Citiram Danny_boy

Joj pa zar si mislio da mi nećemo prepoznati legendarnu Academiu 

Ajde drago mi je da je i Dubrovački forum kršten, makar s ovakvim offtopicom, ali razmišljam malo kako bi na ovo reagirao netko tko prvi put svraća na forum. Pa ispadamo ko neki luđaci.

Pa i ja se osjećam ošamućen kad provedem duže vremena u nekoj prostoriji koja ima onaj osvježivač na zidu..

Inače, chemsa nema ni u rijeci već nekoliko dana - potpuno, ali potpuno plavo nebo! A sad je sezona, sad bi trebalo biti tobože masu tih čartera i sl.
Natrag na vrh Vidi Danny_boy's Profil Pretraži druge poruke poslane od Danny_boy

yisco
Observer Lvl.3
Observer Lvl.3

Poslan: 12.07.2007 u 10:49 | IP Logged Citiram yisco

Emily,
Dobro si me podsjetila, sta je od one akcije prikupljanja sredstava za analizu? Bilo je dosta koji su je podrzali, uklj. i mene:).

Danny_boy: Bingo!, je Academia, bila je skroz dobro mjesto dok nisu uveli to rashladjujuce smece..

Crimson
Moderator Lvl.1
Moderator Lvl.1

Registrian: 01.10.2006
Poslan: 14.07.2007 u 00:39 | IP Logged Citiram Crimson

Ima i u Šibeniku jedan restoran sa istim rashladnim sistemom. Nema tu nikakve zavjere ;)
Natrag na vrh Vidi Crimson's Profil Pretraži druge poruke poslane od Crimson

yisco
Observer Lvl.3
Observer Lvl.3

Poslan: 15.07.2007 u 18:43 | IP Logged Citiram yisco

Crimson wrote:
Ima i u Šibeniku jedan restoran sa istim rashladnim sistemom. Nema tu nikakve zavjere ;)

Zasad, od toliko clanova koji su vidjeli post, potvrdjene su samo 2 lokacije, (rijecima:dvije) koja su vidjela taj sistem. Zvuci kao eksperimentalna montaza. Ne kazem da je zavjera, ali kada bi se taj sistem prihvatio, ostavlja otvorene mogucnosti za razne eksperimente i manipulacije...Zar ne?

Cowboy Bebop
Scout Lvl.2
Scout Lvl.2

Registrian: 22.10.2006
Poslan: 15.07.2007 u 20:28 | IP Logged Citiram Cowboy Bebop

Sa svim poštovanjem - Yisco - mislim da bi trebali maknut ovo sa teme Dubrovnik - malko je kompromitirajuce za cijeli site...

Dodje netko iz Dubrovnika tko bi mogao poslat dobre fotke i tko je prvi put cuo za chemse pa se zainteresirao - otvori temu Dubrovnik i mozemo pretpostavit otprilike njegov mentalni proces...

''Molim? Rashladni uredjaji!? Ovdje su malo zabrijali na pogresnu stranu...''

Osobno mislim samo da je rashladni uredjaj malo sick - ali nista ''eksperimentalno'' - definitivno za sekciju ''Druge teme''...

Eto. Nemoj se ljutit Yisco - ali stalo mi je - pa mi se cini da je ovo bas kontraproduktivno za site.

Pozdrav.
Natrag na vrh Vidi Cowboy Bebop's Profil Pretraži druge poruke poslane od Cowboy Bebop

Danny_boy
Chem Fighter Lvl.2
Chem Fighter Lvl.2

Registrian: 20.10.2006
Poslan: 15.07.2007 u 23:22 | IP Logged Citiram Danny_boy

Ja se slažem s cowboyem, i misilm da se ovo izbriše skroz. ispadamo glupi
Natrag na vrh Vidi Danny_boy's Profil Pretraži druge poruke poslane od Danny_boy

yisco
Observer Lvl.3
Observer Lvl.3

Poslan: 16.07.2007 u 07:17 | IP Logged Citiram yisco

Cowboy Bebop wrote:
Sa svim poštovanjem - Yisco - mislim da bi trebali maknut ovo sa teme Dubrovnik - malko je kompromitirajuce za cijeli site...

Dodje netko iz Dubrovnika tko bi mogao poslat dobre fotke i tko je prvi put cuo za chemse pa se zainteresirao - otvori temu Dubrovnik i mozemo pretpostavit otprilike njegov mentalni proces...

''Molim? Rashladni uredjaji!? Ovdje su malo zabrijali na pogresnu stranu...''

Osobno mislim samo da je rashladni uredjaj malo sick - ali nista ''eksperimentalno'' - definitivno za sekciju ''Druge teme''...

Eto. Nemoj se ljutit Yisco - ali stalo mi je - pa mi se cini da je ovo bas kontraproduktivno za site.

Pozdrav.

I ja se POTPUNO slazem, stvarno zvuci malo paranoicno, moglo bi imati stetan utjecaj na cijeli site.

TREBA OBRISATI!!!

Ako želiš odgovorit na ovaj thread moraš obaviti login
Ako još niste postali naš član morate se  registrirati

OdgovoriPošalji novu temu
Verzija za ispis Verzija za ispis

Skok na forum
Ne možete poslati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme u ovom forumu
Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete editirati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete kreirati ankete u ovom forumu